Notice: Undefined index: cid in /var/www/mcc.beder.edu.al/web/pages.php on line 4

Notice: Undefined index: o in /var/www/mcc.beder.edu.al/web/pages.php on line 6
BEDER UNIVERITY | Media and Communication Center

RRETH TRAJNIMEVE

Kurset e trajnimit janë një nga prioritetet e Qendrës së Medias dhe Komunikimit të ngritur pranë Universitetit “Hëna e Plotë” (Bedër). Trajnimet fokusohen në tema specifike të lidhura me fushën e medias dhe komunikimit, ku pjesëmarrës janë studentë të Universitetit Bedër dhe të tjerë të interesuar.

Aktualisht kjo qendër ka hapur këto kurse: Arti i të folurit, Shkrim dhe raportim lajmi, Montazhi në audio, Montazhi në video, si dhe Arti i fotografisë.


Notice: Undefined index: aciklama in /var/www/mcc.beder.edu.al/web/sub/standart.php on line 26