Notice: Undefined index: cid in /var/www/mcc.beder.edu.al/web/pages.php on line 4

Notice: Undefined index: o in /var/www/mcc.beder.edu.al/web/pages.php on line 6
BEDER UNIVERITY | Media and Communication Center

MONTAZH AUDIO

Zhvillimet teknologjike kanë ndryshuar edhe mënyrën e ushtrimit të gazetarisë, ku aftësitë e profesionistëve të kësaj fushe duhet të jenë në disa drejtime. Duke marrë parasysh këtë fakt, Qendra e Medias dhe Komunikimit në Universitetin “Hëna e Plotë” (Bedër) organizon kursin e trajnimit për montazhin në audio.

Studentët pjesëmarrës, në 20 seanca kanë mundësinë të përvetësojnë teknikat e montazhit, për të qenë të aftë të realizojnë kronika të plota për transmetim në radio. Mbi këto baza, ata kanë mundësinë të realizojnë emisione radiofonike edhe në aspektin teknik.


Notice: Undefined index: aciklama in /var/www/mcc.beder.edu.al/web/sub/standart.php on line 26