LAJME

Studentët e Departamentit të Shkencave të Komunikimit nisin trajnimin “Arti i Komunikimit” - 26.11.2015

Studentët e  Departamentit të Shkencave të Komunikimit nisin sot ciklin e trajnimit “Arti i Komunikimit” që ofron Qëndra e Medias dhe e Komunikimit pranë SHL Hëna e

Përfundon trajnimi i “Të folurit dhe qëndrimit artistiko-estetik” - 16.04.2014

Studentët e vitit të parë të Departamentit të Shkencave të Komunikimit përfunduan me sukses kursin e “Të folurit dhe qëndrimit artis

Dritan Shakohoxha i ftuar nga studentët e Universitetit Bedër - 10.04.2014

7 mars 2014 Gazetari i njohur sportiv Dritan Shakohoxha ishte i ftuari i radhës nga studentët e Departamentit të Shkencave të Komunik

Kultura dhe arsimi, ura komunikimi midis Shqipërisë dhe Francës - 10.04.2014

Universiteti “Hëna e Plotë” (Bedër), në bashkëpunim me Ambasadën e Republikës së Francës në Tiranë,  n&e

Zhvillohet konferenca II studentore: “Komunikimi, media dhe përgjegjësia sociale” - 01.04.2014

12.03.2014 Departamenti i Shkencave të Komunikimit në Universitetin “Hëna e Plotë” (Bedër) organizoi sot konferenc&e
[ 1 ]